當前位置: 首頁 > 成人英語三級 > 成人英語三級考試題庫 > 成人英語三級模擬試題 > 學位英語考試自測習題及答案七

學位英語考試自測習題及答案七

發布時間:2019年11月13日 09:17:33 來源:環球網校 點擊量:

成人英語三級報名、考試、查分時間 免費短信提醒

地區

獲取驗證 立即預約

請填寫圖片驗證碼后獲取短信驗證碼

看不清楚,換張圖片

免費獲取短信驗證碼

【摘要】要想拿下學位證書,就不要考慮太多,去做就行了,環球網校小編為參加學位英語考試的伙伴們準備了《學位英語考試自測習題及答案七》,大家多做題有助于提升語感和做題速度。

相關推薦:學位英語考試自測習題及答案匯總

學位英語考試自測習題及答案七

Today, supermarkets are found in almost every large city in the world. But the first supermarket was opened only fifty years ago. It was opened in New York by a man named Michael Cullen.

A supermarket is different from other types of stores in several ways. In supermarkets, goods are placed on open shelves. The customers choose what they want and take them to the check-out counter. This means that fewer employees are required than in other stores.

The way products are displayed is another difference between supermarkets and many other types of stores. For example, in supermarkets, there is usually a display of small inexpensive items just in front of the check-out counter: candies, chocolate, magazines, cheap books and so on, why are they there?

Most customers who go to a supermarket buy from a shopping list. They know exactly what they need to buy. They shop according to a plan. By the time he or she reaches the check-out counter, the customer is feeling pleaded and relaxed because the task of shopping is finished. In this happy mood, the customer sees an attractive display of inexpensive goods that were not on her shopping list. Now she feels like buying something just for her own pleasure and enjoyment. Many customers buy from these displays of products near the check-out counter, and this is exactly what the owner of the supermarket hopes they will do.

Another important fact in helping a customer choose what to buy, is where a product is placed on a shelf. A product that is placed at eyelevel on a shelf sells much better than one which is placed on a lower or higher shelf. A product which is easy to see sells best. Manufacturers pay a higher price to have their products placed at eye level on the shelves.

The comfort and convenience of shopping centers is another factor which makes them popular with customers. Large parking spaces are provided, and many supermarkets stay open until very late at night.

1. According to the passage which statement is NOT true?

A) Today supermarkets are found in almost every big city.

B) The first supermarket was opened only half a century ago.

C) The first supermarket was opened in New York.

D) A supermarket is different from other kinds of stores in two ways

答案: D

解析: 細節題。根據第一段內容知道A、B和C都是正確的,另外第2段的第一句中several ways和下面文章的內容也都可以知道不僅僅是兩個方式。

2. According to the passage which statement is true/

A) Supermarkets need more clerks than other stores.

B) In supermarkets goods are placed on closed shelves.

C) The customers prefer supermarkets to other kinds of stores.

D) The customers pay any clerk they meet for what they have bought in supermarkets

答案: C

解析: A 正好和作者的意思相反了,B也是,應該是opened才是正確的。D中不是直接向導購付費。

3. A product that is placed ___ sells best.

A) on a lower shelf B) on a higher shelf

C) as high as one‘s waist D) as high as one’s eyes

答案: D

解析: 細節題。文章中的A product that is placed at eyelevel on a shelf sells much better than one which is placed on a lower or higher shelf可以知道正確的答案,

4. Why do you think shopping centers attract more customers than other kinds of stores/

A) They have more kinds of goods.

B) They have few employees.

C) They display small inexpensive items in front of check-out counters.

D) They have large parking lots and they stay open until almost midnight.

答案: D

解析: 細節題。文章的最后一段是說明超市比較起其它的商店優點。也是受大家喜歡的原因。

5. According to the way small inexpensive items are displayed we can infer that the owner of a supermarket has a good knowledge of ___

A) physiology B) psychology C) biology D) biophysics

答案: B

解析: A是生理的意思,B是心理,C是生物D是生物物理原理,推論對消費者的促銷只有依據消費者的心里才能做出正確的經營決策。

Passage 2:

Most of the ill health we suffer could be prevented if people made more effort to change their life styles. Instead, many people continue to smoke, to drink excessively to eat unbalanced diets. How can governments help people protect their health and avoid premature death?

Well, many of the measures which need not be expensive. One of the first preventive health measures should be an increase in taxes on tobacco to the point at which consumption falls off. The aim should be to raise the same amount of revenue from a decreasing number of people. In the short term such a policy could even raise extra money, which could then be spent on subsidizing sport so that advertising tobacco through sports sponsorship could be banned.

Legislation is badly needed to ban all advertising of tobacco products as it persuades people to smoke more and so is in a larger part responsible for the ill health and thousands of premature deaths caused by cancer of the lung. Other measures should be enforced, such as a much tougher health warning on cigarette packets, and tobacco companies should be made to contribute to research into a cure for lung cancer.

Alcoholism could be prevented by making wines, spirits and strong beers more expensive and the revenue raised could be used to set up clinics to help the people who already have a drinking problem and want to give up. Similarly all advertising of alcohol should be banned and compensation paid to families of alcoholics who die of the liver disease.

6. Among the following statements, which one is not the life style that people should make more effort to change in order to suffer less?

A) stop smoking B) drink less C) eat balanced food D) collect stamps

答案: D

解析: 一段中都已經提到了吸煙和飲食,就是沒有涉及到收集郵票的形式,所以不選D這是一道細節題。

7. What does “revenue” in the second paragraph mean?

A) the general income of a government

B) pocket money

C) broad street with trees on both sides

D) building built in memory of somebody or some event

答案: A

解析: revenue是稅收的含義,第2段的第2句主要介紹了利用稅收的方式來規范人們的行為。其它的選項不符合文章的要求。

8. Which of the following answers is wrong as to the result of new legislation on tobacco?

A) In a short term, the new legislation on tobacco?

B) Then, the money can stop tobacco sponsorship with sports.

C) In the long run, the new legislation will cause tobacco consumption to fall.

D) But in the long run, the new legislation may raise the falling number of smokers again

答案: D

解析: 第3段陳述了集中方法,法律收入和警告的形式,前三項都沒有問題的,D錯在無中生有new legislation作者沒有提到。

9. Choose the one measure that the writer wants to carry out against both tobacco and alcohol companies.

A) higher taxes B) lower prices C) advertising banned D) tougher warning

答案: C

解析: 推論題。最后一段的最后一句是作者的建議,別出心裁其它的幾項是說明常見和常用的方法,C是作者的建議。

10. How is the writer‘s attitude towards tobacco and alcohol?

A) positive B) slightly negative C) strongly opposing them D) objective

答案: C

解析: 判斷作者態度題。A是支持的意思,B、D分別是“有點反對、客觀的含義”C是明顯的反對的意思,符合作者的觀點。

Passage 3:

In America Mother‘s Day is celebrated on the second Sunday in May. On that day we send our mothers a special Mother’s Day card, and perhaps some flowers or candy, to show our love and appreciation for all they have done for us. Although Mother‘s Day is a relatively new holiday in America, more and more other countries are also setting aside a day to honor their mothers.

I want to tell you today how the idea of having a special day for mothers began. It all started over a hundred years ago with a woman named Anna May Jarvis.

Anna was born on May 1, 1864, just before the end of the Civil War and the assassination of President Lincoln. She was the daughter of a “minister”, which in American English means a church leader. She was a quiet girl who liked to study in school, but she liked everyone and was liked by everyone as well.

After she became an adult, Anna worked for a life insurance company in Philadelphia, Pennsylvania-a city about halfway between New York City and Washington, D.C. then, in 1906, just two weeks after Anna‘s 42nd birthday, her mother died. It was the second Sunday in May.

In the months that followed, Anna began to change. No longer was she so gentle, so relaxed and easy-going. Instead she now had just one goal for her life-to have her mother and all other mothers honored throughout the whole world on the second Sunday of May.

After more than a year of careful planning, Anna arranged the first Mother‘s Day church service, on May 10, 1908, in Grafton, West Virginia. The next year Anna was able to get the city of Philadelphia, where she lived and worked, to proclaim the second Sunday of May as an official Mother’s Day-the first city to do so. After three more years, the state of West Virginia, where Anna‘s mother had lived, made Mother’s Day a statewide observance – not a holiday in the normal sense, but still a day to remember what mothers have done for their children and society.

11. Which answer is right about Mother‘s Day?

A) In America, Mother‘s Day is a holiday with a very long history.

B) More and more countries are put aside their tradition of celebrating Mother‘s Day.

C) In America, Mother‘s Day is on the second Sunday in May.

D) Throughout the world, Mother‘s Day is celebrated on the same day.

答案: D

解析: 細節題。根據第一段的內容可以知道A、B、C是正確的,C錯在the same day和文章的意思不一樣,僅僅是說其它的國家抽出一天但是沒有說是在同一天。

12. Choose the right explanation of the word “observance” in the last paragraph

A) remark made by people

B) action in accordance with custom

C) performance of certain tradition

D) notice paid widely

答案: C

解析: C的含義是傳統的履行,實際上是過節日。根據上下文的含義應該是慶祝母親節選擇C較合適。

13. How long in all had Anna spent to establish Mother‘s Day in West Virginia?

A) from May 10, 1908 to May 10, 1911

B) for more than four years

C) for more than three years

D) for about three years

答案: B

解析: 細節題。這題有一定的推算性,on May 10, 1908然后After three more years可以知道應該至少是四年。B是正確的答案。

14. Choose the right understanding of this passage.

A) Anna was born just before the assassination of President Lincoln which ended the Civil War.

B) Anna was a daughter of a minister which in English means a church worker.

C) Anna‘s mother’s death had done a little damage to him easy life.

D) The Mother‘s Day celebrated in West Virginia is not a normal holiday, but a day with special meaning.

答案: D

解析: 細節題。最后一段的Mother's Day a statewide observance – not a holiday in the normal sense, but still a day to remember what mothers have done for their children and society.可以知道答案。

15. According to the passage, what most probably happened in the paragraph following?

A) The United States Congress proclaimed the Second in May as Mother‘s Day forever in the United States.

B) Mother‘s Day gradually became a conventional celebration.

C) Anna retired from her job with a fortune of over a hundred thousand dollars.

D) People stopped buying candy to their mothers.

答案: B

解析: 文義推論題。本文的作者主要是說母親節的來歷,到文章的最后只是說明了這個節日的歷史,但尚沒有說出在以后的時間里漸漸成為一個conventional(慣常的、慣例的)節日。

Passage 4:

Many of us believe that a person‘s mind becomes less active as he grows older. But this is not true, according to Dr Jarvik, professor of psychiatry at the University of California. She has studied the mental functioning of aging persons for several years. For example, one of her studies concerns 136 pairs of identical twins, who were first examined when they were already 60 years old. As Dr Jarvik continued the study of the twins into their 70s and 80s, their minds did not generally decline as was expected.

However, there was some decline in their psycho-motor speed. This means that it took them longer to accomplish mental tasks than it used to. But when speed was not a factor, they lost very little intellectual ability over the years. In general, Dr Jarvik‘s studies have shown that there is no decline in knowledge or reasoning ability. This is true not only with those in their 30s and 40s, but with those in their 60s and 70s as well.

It is true that older people themselves often complain that their memory is not as good as it once was. However, much of what we call “loss of memory” is not that at all. There usually was incomplete learning in the first place. For example, the older person perhaps had trouble hearing, or poor vision, or inattention, or was trying to learn the new thing at too fast a pace. In the cases where the older person‘s mind really seems to decay, it is not necessarily a sign of decay due to old age. Often it is simply a sign of a depressed emotional state.

16.This passage is mainly about ____.

A) how Dr Jarvik studied mental functioning of the twins.

B) what caused mental decay.

C) the results evidenced by Dr Jarvik‘s studies.

D) the difference between middle – aged and older persons

答案: C

解析: 大意題。本文主要向讀者傳達了人的記憶和分析能力不是隨著年齡的增大而消退,主要是通過。Dr Jarvik的研究成果來顯示的。其它選項不是文章的主旨意思。

17. The word “psychiatry” in paragraph 1 most probably means ____.

A) the study of human behavior.

B) the study of disease of the mind.

C) the study of problems with aging persons.

D) the study of twins growth.

答案: B

解析: 大意題。同上題的解釋。主要的是disease of the mind和年齡的區別。

18. A long – term study of 136 pairs of twins showed that ____.

A) they lost a little ability to reason over the years.

B) the only factor which declined over the years was their speed with which to perform mental tasks.

C) their memory was not as good as it had once been.

D) their minds became is not considered as they grew older.

答案: B

解析: 細節和推論。文章的第一段最后一句和第2段的前兩句都是說明這樣的一個實驗說明研究結果。即,僅僅和速度有關系,課文的下面部分也相應作了解釋。

19. Which of the following is not considered as an instanced of “incomplete learning”?

A) Poor hearing.

B) Bad eyesight.

C) Lack of attention.

D) The attempt to learn too many new things at the same time

答案: D

解析:最后一句的中間部分For example, the older person perhaps had trouble hearing, or poor vision, or inattention, or was trying to learn the new thing at too fast a pace沒有提到D項的內容。D項僅僅說的是心理原因造成的結果。

20. What we call mental decay is usually a sign of ____.

A) a low – spirited state.

B) a worsening state of health.

C) old age.

D) nervous tension

答案: A

解析: 細節題。文章的最后兩句都是說明這個問題a sign of a depressed emotional state是說明的mental因素。

以上是《學位英語考試自測習題及答案七》,更多成人英語三級其他題型答題技巧、備考指導、復習精華資料,點擊下方按鈕,免費下載!

分享到: 編輯:秦艷

綁定手機號

應《中華人民共和國網絡安全法》加強實名認證機制要求,同時為更加全面的體驗產品服務,煩請您綁定手機號.

預約成功

本直播為付費學員的直播課節

請您購買課程后再預約

環球網校移動課堂APP 直播、聽課。職達未來!

安卓版

下載

iPhone版

下載
環球小過-環球網校官方微信服務平臺

刷題看課 APP下載

免費直播 一鍵購課

代報名等人工服務

返回頂部
包租婆单双中特